lunes, 13 de septiembre de 2010

JA SE HAN ACABAT SES VACANCES

Be, després de uns parells de messos de vacances, sense sortir practicament en la BTT, ja he tornat.

La sortida de dissabte, va esser un sortida fluxeta, una sortida d'hivern, se veu que hen Catxo Corner, Biel de Muro, en Pedro Collet, estan fluixos, i en Guillem, va dir que si tornaven a fer una sortida d'hivern, ja no tornaria més, perque no esta acostumat a fer etapas tan curtetes, després de que durant tot l'estiu, se han dedicat a fer unes sortides bastant llarguetas, alguna inclus de 110 km., o la de sa Pobla-Lluc-Cuber-Tossals Verds-sa Pobla, o la de sa Pobla-Alaro-ses Artigues-Orient-sa Pobla, entre altres.

La etapa d'aquest dissabte la va possar en Rafel X, que no entenc com li varem fer cas, perque despres ens va deixar tirats, quan estabem per la mitat, se va cansar, de la nostre companyia.

La Volta va esser una típica de hivern o al meny per fer de aqui un mes, la Font del Garrover, l'unic percance va esser un radio romput de la Bici d'en Biel de Muro, que no se pot dir que no que sigui per falta de manteniment, ja que es el mecanic del grup i el que de la Bici mes cuidada (despres de jo, es cla). Les fotos

No hay comentarios:

Publicar un comentario